logo

Onze parket soorten

Plankenvloeren

Zowel massief als samengesteld. In diverse houtsoorten, lengtes en breedtes. Leverbaar in zowel massief als samengesteld. Zolang het maar hout is kunnen wij u helpen.

Traditionele Parketvloeren

Ook wel Tapis genoemd. Dit is zeker onze specialiteit. Met dit type vloer kan de vakman zich onderscheiden. De keuze van Tapis vloeren is enorm. Zowel in houtsoorten en patronen. Van visgraat tot Versaille patronen. De mogelijkheden bijna onuitputtelijk.

Direct verlijmd Plankenvloeren

Vloeren die direct en zonder tussenvloer op uw zandcement dekvloer worden verlijmd. Dit kan doordat er fabrieksmatig een toplaag van ca. 4-6mm op een multiplex onderlaag. Prijs kwaliteit is hier een bijzonder aspect. Al van af € 65,00 all-in heeft u een massief houtenvloer meerlaagsvloer die generaties mee kan.

Innovatie en design met name voor appartementen

De nieuwste systeem vloeren kunt u ook bij ons in de showroom vinden. Wij hebben een speciale afdeling waar wij vloeren tonen die uitermate geschikt zijn voor plaatsing in appartementen. Door de speciale woodlock verbinding kunnen we deze vloeren zwevend doorleggen. Ook in grotere ruimtes zonder hinderlijke drempels.Wij voldoen aan de eisen van deze tijd. Ook hier kunnen wij met speciale legmethode aan voldoen en u een certificaat overhandigen waarin wij dit garanderen volgens meetmethoden van de TUV.


Houtenvloeren en vloerverwarming

Dat houtenvloeren niet op vloerverwarming kunnen worden gelegd is een hardnekkig misverstand. Doetinchem Parket heeft hierin al vele jaren ervaring. Bij zeker 3 op de 5 vloeren leggen wij naar volle tevredenheid vloeren zowel op vloerverwarming als vloerkoeling. Het is zelfs zo dat een houten vloer met vloerverwarming eerder een besparing oplevert dan dat het extra energie kost. Hout voelt van nature warmer aan, en met name in het voor- en najaar, zult u minder gauw stoken dan bij koud aanvoelende plavuizen of natuursteen.