logo

Projecten

Onze projectvloeren staan goed bekend in de sportwereld

Wie heeft er niet op een vloer van Doetinchem Parket gelopen? Doetinchem Parket wordt niet alleen succesvol in woningen en appartementen toegepast, maar ook bij projecten heeft men Doetinchem Parket graag over de vloer. Denk hierbij aan vergaderkamers, kantines, schouwburgpodia, winkels of de 1200 squash- en aerobicsbanen in Nederland. Namen als de Bijenkorf, Schiphol, Rijksmuseum, Concertgebouw e.v.a staan op onze referentielijst. Doetinchem Parket is een van de bekendste parketbedrijven van Nederland met een speciaal assortiment projectvloeren. Bij een dergelijk bekende naam hoort natuurlijk ook een servicegerichte organisatie. Een club van mensen die het hele traject verzorgt en begeleidt.

Onze specialiteit: parketvloeren in een monumenten

Een belangrijk specialisme is het renoveren van vloeren in historische panden. Door onze jaren lange activiteiten op de Parketmarkt zijn er al in een groot aantal historische panden parketvloeren door onze specialisten in oude glorie hersteld.

Architecten en aannemers weten ons dan ook vaak te vinden

Doetinchem Parket is al jaren een gewaardeerd gesprekspartner als het gaat om projecten met kwalitatief hoogwaardige houten- of parketvloeren. Wilt u met ons van gedachten wisselen over een speciaal project? Neem dan telefonisch contact met ons op via het informatieformulier op deze website. Na ontvangst maken wij met u binnen twee dagen een afspraak voor een informatief gesprek.

Referenties